I helgen fikk jeg tvunget både Maria og Henning til å ta bilder av meg. Snille mennesker. De gjorde så godt de kunne og jeg glemte å gjøre så godt jeg kunne, så resultatene ble litt så som så. Det blir det egentlig alltid når jeg stiller meg foran et kamera. Flaks jeg får velge selv hva som blir lagt ut, si. Lyset der nede var helt utrolig fint og temperaturen veldig deilig. Det var en misunnelig jente som dro fra de, som skulle være enda én uke, på søndag for å dra på jobb mandag morgen.

Har virkelig fått prøvd meg på «voksenlivet» i sommer med 8-16 jobb mandag til fredag, med kun helgene fri. Blir deilig når studiene starter igjen og jeg kan sove litt lenger ta med meg lesingen hvor jeg vil. Eller jeg skal få teste meg på nok en spennende jobb i høst da, men det er heldigvis ikke 100% også blir det nok bare utrolig gøy og utfordrende. Gleder meg til å fortelle om det.