Det siste året har jeg utfordret meg mye, men jeg har aldri trådd så langt utenfor komfortsonen min som jeg gjorde på fredag. I tillegg til at det er noe av det skumleste jeg har gjort er det også noe av den største rusen jeg har levd på. Hvert fall siden jeg ga meg med adrenalinidretten alpint for snart fire år siden.

Siden august 2015 har jeg vært medlem av studentforeningen Start UiO. Det har vært et lyspunkt i en ellers travel studenthverdag. Selv om jeg også har hatt verv med «viktigere» tittel og utrolig kule jobber ved siden av studiene, så har Start UiO hele tiden vært av høyest prioritet og det vervet jeg har trivdes best med. Vi merker at vi jobber riktig med tiden og hva som er «in» nå. Mulighetene er utrolig mange og det er så morsomt å gripe dem.

Start UiO er en del av paraplyorganisasjonen Start Norge sammen med 19 andre lokallag. Her har vi i dag 480 medlemmer på 20 forskjellige studieinstitusjoner, og er voksende i både antall lokallag og medlemmer. Vår visjon er å være den fremste pådriveren for innovasjon og entreprenørskap blant studentene i Norge. Noe vi med vår unike dekning over hele landet helt klart er, men som vi kontinuerlig jobber med å bli enda større på.

En helg i semesteret samles alle lokallagene med sine medlemmer på et av stedene vi har lokallag. I helgen var vi i Bergen og besøkte Start NHH med til sammen 300 startere. På fredagen ble det under generalforsamlingen valgt en ny ledelse, hvor jeg foran alle medlemmene ble valgt som leder. Hele prosessen gikk overraskende bra, men det var på mange måter en krevende utfordring å skulle opp foran så mange engasjerte og flinke studenter. Her skulle jeg pitche meg selv på ett minutt og deretter svare på spørsmål, som kunne være smått kritiske. Å bli klappet opp som leder etter dette var utrolig gøy og ekstra motiverende for det kommende året!

Det er utrolig gøy å ha fått så mye tillit og jeg lover å gjøre mitt beste. 2017 kommer til å bli et fantastisk år! Forhåpentligvis for både Start Norge og meg selv. Jeg har allerede, på kun seks dager lært og opplevd utrolig mye. På fredag fikk jeg blant annet bli introdusert til selveste Erna Solberg.

img_3988