Stort sett når jeg har hatt pen fest eller galla på agendaen har jeg kjøpt nytt antrekk. Minimalt økonomisk og grønt, men det føles absolutt verdt det. Jeg får et nytt antrekk og føler meg pen i noe nytt, som er viktig for meg. For mange virker det nok lite logisk å ikke bruke samme kjole på to anledninger etter hverandre, men noen vil nok også forstå meg i det. Og om du er som meg, så er FJONG perfekt for deg også.

FJONG er en norsk startup som driver med utleie av kjoler og andre klær. De er en tech- og delingsøkonomi-startup som fokuserer på et grønt og bærekraftig miljø, og dermed absolutt «in» i året 2017. For meg ble det umulig å ikke bli nysgjerrig, spesielt når de i tillegg driver med mote.

I forbindelse med Start Forum vår som var i Lillehammer i starten av mars leide jeg derfor en kjole til helgens galla. Blandingen av to norske startups, nemlig FJONG og Holzweiler, kunne ikke passet bedre enn på Start Norge sin galla og jeg fikk mange komplimenter for kjolevalget.

Sjekk ut FJONG selv her! Du kan blant annet leie min kjole eller den jeg hadde på under gallaen.