Okay, lang tid har gått og likevel har tiden vært utrolig knap. Med over to måneder siden forrige innlegg har det skjedd utrolig mye i livet mitt siden sist. For to måneder siden var jeg i Italia, noen knappe dager med ferie før jeg flyttet til Trondheim. Jeg har med andre ord bodd i Trondheim i nesten to måneder. To lange, raske måneder. Her har jeg begynt på NTNUs Entreprenørskole, som ved siden av å skape meg et sosialt liv og å lede en studentorganisasjon tar ganske hardt på og gir minimalt med tid til annet.

NTNUs Entreprenørskole har gitt meg en ganske annerledes hverdag enn jeg er vant til. Enda jeg ikke hadde mye liv utenom verv, jobb og skole før heller. Den nye hverdagen er enda travlere, mer arbeidsom og morsommere. Entreprenørskolen utfordrer oss til enhver tid og det er ikke sjeldent vi sitter 12-16 timer på skolen per dag, og det er bare et av fire emner. Og selv da er det nesten det å gå hjem gir dårlig samvittighet grunnet mye å gjøre.

Entreprenørskolen har også gitt meg nye opplevelser, nytt bosted og nytt nettverk. Eller nye venner som andre kanskje kaller det. Denne uken her har blitt tilbragt på CERN. En fantastisk opplevelse jeg mer enn gjerne skriver mer utfyllende om senere. Jeg sitter nå på flyplassen i Hamburg og kjenner nok en gang på at jeg ikke er supermenneske. Dessverre får jeg det bekreftet hver gang jeg prøver å være det, men jeg har ikke tenkt til å gi meg likevel. Noen dagers avslapping, så skal jeg på ny fortsette jobben mot verdenserobring(neida, ikke helt det, men noe lignende).